Charlotte

Min passion for æstetik og skønhed har formet grundstenene for Spliid, som jeg grundlagde i 2019. Med en dyb kærlighed til smukke mønstre og en palet af fortryllende farver har jeg skabt et feminint univers, hvor æstetik og funktionalitet forenes på harmonisk vis. Livsnyderens tilgang til indretning, der værdsætter skønhed og komfort, er kernen i min designfilosofi.

 

Idéen bag Spliid er, at hjemmet fortjener mere end monotone nuancer og enkle designs. Jeg lancerede Spliid med målet om at udfordre konventionerne og tilføre liv og glæde gennem farver og mønstre, der fortæller unikke historier.

 

Jeg er uddannet modedesigner med en omfattende erfaring som freelance designer inden for mode og interiør. En erfaring jeg har med mig, når jeg nøje udvælger de kvaliteter, der præger Spliids produkter.

Vores historie

Fokus på høj kvalitet, handlekraftig innovation og lokal produktion er hjørnestenene i Spliids filosofi. Kvalitet er ikke kun en standard, men en værdi, der afspejles i hvert eneste produkt. Med hovedvægt på produktion i Danmark og Europa søger vi hos Spliid ikke blot at skabe smukke ting, men også at bidrage til bæredygtighed og sætte et mindre klimaaftryk.

Det omhyggeligt udvalgte sortiment omfatter smukke puder i fortryllende mønstre, plakater, charmerende tehætter og blødt strik, der alle inviterer til at tilføre hjemmet et ekstra touch af feminin kreativitet, rarhed, og livsnyderens tilgang til indretning.

Idyllisk beliggende i landlige omgivelser på en gammel skole fra 1890 fungerer Spliid både som kontor og pakkeri. Udover at huse arbejdspladsen for vores lille team, tjener den gamle skole også som privat hjem for mig og min familie.

Spliids produkter har fundet vej til forhandlere over hele verden, men det er især i Danmark, Skandinavien og Frankrig, at vores brand har slået sine rødder. En international anerkendelse af charmen og kvaliteten, der kendetegner Spliid, har gjort det til et eftertragtet valg for dem, der søger det ekstraordinære til deres hjem. Min vision som designer er fortsat at sprede skønhed, balance, og farve, og at Spliid forbliver en kilde til inspiration og æstetisk nydelse for designelskere verden over, der værdsætter livsnyderens tilgang til indretning.

Menu

Forhandler og Presse log ind