Liberty puder

Find inspiration til boligindretningen i vores blog-univers.

Varekategorier
Størrelse
Sorter efter

Skab et unikt og personligt hjem med skønne mønstrede puder. Her finder du eksklusive og elegante pyntepuder i det fineste originale Liberty print. Liberty of London er én af verdens mest ikoniske og elskede brands. Siden 1875 har Liberty London stået for luksus, kvalitet og design. Vi har nøje udvalgt nogle af de mest elskede og klassiske Liberty print til vores puder.

Hvem er Liberty?

Liberty London er et af de mest kendte stormagasiner i verden. Stormagasinet er en storslået historisk bygning i bindingsværk-stil på Great Marlborough street i London.

Liberty London sælger luksusmærker og har desuden et bredt udvalg af Liberty London produkter – deres eget mærke, som de selv producerer. Deres absolutte bestsellere er deres stoffer – specielt deres Tana Lawn-bomuld.

Liberty blev grundlagt i 1875 af Arthur Lasenby Liberty, som havde planer om at skabe et London-emporium fyldt med luksusvarer og stoffer fra fjerne lande. I 1920’erne begyndte Liberty at producere miniatureblomster, paisley- og abstrakte prints, der blev kendt som “Liberty Prints”.

Grunden til at “Liberty Prints” er så ikoniske er, at de er klassiske – de går aldrig af mode. Vi har ikke bare skabt puder til at få dit hjem til at se smukt ud. Vores puder er skabt til at blive brugt. I hverdagen. Derfor er puderne produceret i stof og materialer af høj kvalitet og monteret med gode inderpuder.

Detaljer

Alle vores Liberty puder måler 60×40 cm og er syet i den velkendte Liberty Tana Lawn® kvalitet i 100 % oeko – tex certificeret bomuld. Liberty’s Tana Lawn® bomuld er kendt for at være en utrolig flot fintvævet kvalitet i ekstraordinær høj kvalitet der næsten er silkelignende. Puderne har en bagside i en flot ensfarvet hør kvalitet i 100 % oeko – tex certificeret hør.

Puderne er monteret med en usynlig lynlås i bunden. Pudebetrækket kan tages af, og kan vaskes i maskine ved 40°C. Puderne leveres fuldt monteret med en dansk produceret OEKO-TEX® certificeret monteringspude. Monteringspuderne er i en god vægtklasse, som udfylder pudebetrækket perfekt. Puderne er produceret i Danmark og er Oeko-Tex certificerede. Betrækket er et dunfast betræk af 100% bomuld, der er fremstillet helt uden kemikalier.  Fyldet er en miksblanding af 60 % dun og fjer og 40 % fiberfyld.

Menu

Forhandler og Presse log ind